onsdag 5. september 2012

Trollstigen

Nok en gang er jeg så heldig at jeg får lov til å være med samboeren min på jobb-tur. Ikke riktig så eksotisk som Abu Dhabi denne gangen, men det er jammen mye fint å se i Norge også!

Vi begynte med overnatting i Åndalsnes og før vi sjekket inn, rakk vi en tur opp og ned Trollstigen! Har kjørt der før, og da var det mye skumlere. De har gjort mye med veien, så den er ikke like fryktinngytende, men de har lagt mye til rette for fotostopper og laget utkikkspunkt og kafe osv. Det har blitt riktig flott og absolutt verdig en plass blant Norske turistveger.

På toppen er det en kafe og souvenirbutikk med et flott vannspeil foran.


Inne var det en ordentlig kul peis. Mye betongDet er laget stier og gangbaner nede til flotte utkikkspunkt som henger utover dalsiden.


 Og med en aldeles fantastisk utsikt! _____________
I've once again been able to come with my man on a work journey. Not as exotic as Abu Dhabi this time, but the North West coast of Norway can be just as exotic for some people. And as a Norwegian, I have to say that I live in a very beautiful country. And particularly now that they have started on these "Norwegian tours roads" putting up nice cafés and making nice places to stop to take pictures and making breathtaking viewpoints etc. This is from the road called Trollstigen, the Troll ladder :)

Catje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar