onsdag 11. juli 2012

Ugress og villniss!

Vi vil ha tørrvær så vi får ryddet i "hagen" vår!
Det gror og gror og gror... men ikke der vi vil det skal gro! For at vi skal få slått gresset og orke å tilbringe litt tid ute i "hagen" ønsker jeg meg tørrvær neste uke. Men det er nok litt vel optimistisk.

 Litt vanskelig å se, kanskje, men det er faktisk et par blomsterbed til høyre i dette bildet! Gresset tar fullstendig overhånd. Vi må få på plass flere steiner og "heve" bedet litt, slik at det ikke drukner i alt gresset.
 Her er det fra venstre bjørnebær, vinranke og en hurdalsrose. Vokser nok litt for villt alle tre, men gresset hjelper ikke akkurat. Og så lenge det er druekart kan vi jo ikke klippe vinbusken :) Men den skal nok trimmes litt til høsten.
Kjøkkenhagen med mais og kål vokser faktisk overraskende greit, til tross for at vi har anlagt kjøkkenhagen under et stort bjørketre. Men det ene treet må nok bøte med livet i løpet av året, så vi får litt mer sol på vekstene våre
 Disse nellikene trodde jeg var litt mindre, men de har fullstendig tatt overhånd over jasmin-busken vi plantet i fjor. Og den andre rosa stauden vokser også veldig vilt. Men gresset skulle vært trimmet slik at vi i alle fall så at det var et blomsterbed der!
Ikke veldig fristende å komme seg til utedusjen her. Det ligger noen heller og steiner godt gjemt under gresset. Når sola skinner og det er varmt i lufta, er det utrolig deilig med en utedusj! Har ikke vært mye brukt hittil i år!
___________________________
We're in desperate need of a dryspell so we can cut some grass! It's completely taking over the whole "garden" at the cabin. We're going down there this weekend and we're staying for a week, so let's hope for some sun so that we can rediscover the flower beds and gain access to the shower again! The top photo is actually featuring a couple of flower beds. Should do something about one of them, raising it a little bit in order for the flowerless peonies to rise above the grass.

Catje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar