mandag 16. juli 2012

Nytt gjesterom på hytta

Etter inspirasjon fra Lisbeths lille verden hadde jeg kjempelyst til å fikse på det ene gjesterommet på hytta. Vi skulle sette inn et nytt vindu og da tenkte jeg vi kunne gjøre noe morsomt med veggen. Samboeren var enig i at jeg kunne få gjøre et forsøk. Mitt argument med rosa på gjesterom der han ikke beveger seg, er at da får jeg litt utløp for rosatrangen min og slipper å presse denne fargen på han i rom der han tilbringer litt mer tid :) Det funker som argument!

Slik så rommet ut før. (Vaskerommet til høyre. Det har også blitt oppgradert.)


Og sånn ser det ut nå. Med nytt vindu på gavl-veggen og tapetcollage på veggen!


VELDIG FORNØYD!!!! Nå skal vi snart få svigerinne og svoger på besøk og er spent på "dommen". Antakelig ikke noe etter svogers smak, men det spiller jo egentlig ingen rolle ;)

Dette har alltid vært pikerommet, så selvsagt måtte det blir rosa. Det andre gjesterommet er gutterommet, så det har jeg litt andre planer for. Lyseblått, selvsagt... men ikke veldig maskulint er jeg redd! Fortsettelse følger!
_______________________
I was inspired by Lisbet to try and decorate one wall at the cabin guest room with different wallpaper samples. We added a new window to get more light in and that was a great opportunity to do something with the wall. I'm super happy! It's so colorful and bright and summery and girly and pink! :) I'm getting more and more fond of pink, to my man's dispair :) But at least I can do pink at the cabin, in a guest room. Not too offensive, as he hardly ever set foot in that room anyway. And the next bedroom is the boys room, so obviously that's gonna be blue :)

Catje

3 kommentarer:

 1. Ble jo kult det da :-) fint med et vindu til også

  SvarSlett
 2. Hei Catje
  Må si rommet ble kraftig oppgradert! Det ble utrolig lekkert og ja, et slikkelig pikerom. Synes tapeten var kjempefin og sommerlig.Godt jobbet! :-)
  Hyggelig at du spør meg om piontips, men sannelig om jeg vet helt. Det vanligste når pioner ikke blomstrer særlig er at de står for dypt, knollen skal jo ikke mer enn 3-5 cm under jordoverflaten. Om man planter dem slik som de står i potta, skulle det gå bra. Litt gjødsel vil de ha på våren, men ellers er dette lite fordringsfulle planter. Det tar som regel noen år før de er skikkelig i sving, så det kan jo hende at det er grunnen. Ikke mye til hjelp dessverrre, siden du visste om det med plantedybde selv. Håper du får flere til neste år. Det kommer gradvis flere og flere for hvert år.

  Lykke til og kos deg videre!
  Sommerhilsen fra Trine

  SvarSlett
 3. Veldig bra, Catrine, bør vel bli en tur til neste år for å se alt det nye. Mamma

  SvarSlett