torsdag 5. april 2012

Snekkerbukse med helikopter!

Jeg har sydd min første bestilling! Jeg tar det som et tegn på at det første jeg sydde til nevøen min passet og falt sånn nogenlunde i smak, når svigerinna min spør om jeg kan sy sælebukse :) Og jeg hadde et mønster fra Stoff og Stil som lignet veldig på det hun ville ha. Det har tatt litt tid, men når man først kommer i gang, så går det jo ganske radig med disse små klærne!
T-skjortestoffet hadde jeg fra før og da jeg fant et strykemerke med akkurat samme helikopter, måtte vi jo slå disse to sammen. Buksa ser enorm ut, syns jeg, men det skal være str 92 det også. Så gjenstår det å se om det kan brukes av en vilter 2-åring!


Og så får man vel bare si gratulerer med dagen til veslegutten som skal få disse!
_________________________
This is my first order :) From my sister-in-law, which I interpret to mean that she was happy with my first try at sewing childrens clothes!
She had found something she liked but that was too expensive and luckily I had a pattern that was sort of similar. The t-shirt is a bonus :) I really liked the helicopters and when I found an "iron-on" helicopter that matched, I had to create a "set". The trousers look huge, but I can shorten the legs if necessary. Fingers crossed :)

3 kommentarer:

  1. Så utrolig stilig! Selebuksen var knalltøff!

    SvarSlett
  2. Det antrekket synes jeg ble skikkelig fint, Catrine. Utrolig stilig.

    SvarSlett
  3. Kjempeflott :) Vi er så glade for kleda du har sydd. Du er så flink. Klem fra Kathrin

    SvarSlett