tirsdag 24. april 2012

Fargerikt interiør

Det var ikke mange "unike" interiørbutikker i Abu Dhabi. Det meste kunne fint ha vært funnet på norske interiørbutikker. Men fant et par ting jeg syntes var veldig morsomme! Kanskje kan man inspireres av det?

Som denne fargerike stolen! Ser ut som om den er trukket med filleryer! En slik lenestol ville vel være ganske vanskelig å få trukket pent med et så tykt stoff, men en liten krakk eller puff kunne kanskje vært en ide? De har mange fine filleryer på Åhlens har jeg sett.

Denne sengegavlen var også ganske morsomt. Det så ut til å være semsket skinn, men var nok noe mer fløyelsaktig. Klikk på bildet for å se det større. Jeg syntes det var morsomt med litt sånne uregelmessige lapper i alle fall. Greit å få brukt opp restene!

Denne senga var ikke fargerik, den var bare lekker :) Jeg kjøpte den ene puta på bildet, men de hadde en enorm putekolleksjon så det var vanskelig å velge! De store sølv-lyktene til venstre var også veldig fristende, men akk så uhåndterlige å få med seg hjem.
Disse lyktene var også fristende, men de gjorde seg egentlig bedre sammen, eller med flere farger, så som vanlig var det så mye fint at jeg ikke klarte å velge! Her var det jo også et spørsmål om plass. Kunne jo ha klart det, men hadde lyst på mange av dem og da ble det for vanskelig for meg, gitt :) Men jeg skulle nok ha tatt med samboeren dit litt før 5 minutter før stengetid (og leggetid!)


 _____________________________
Not many interior shops in Abu Dhabi, and not may with something special not to be found at home. But a few colorful items that caught my eye :) The chair looks like it has been upholstered in rag carpets (that's what we call them anyway). I imagine that would be difficult to do, but maybe a stool or something is feisable at home? As for the cushions and the lanterns: Too much choice so I ended up without anything (almost). The lanterns were all very pretty, so pretty I could not choose one. And it would have been difficult to bring home as well. And leaving this kind of shopping to 5 minutes before closing time the night we are leaving is not a good idea. Mental note to myself to bring my man to such stores earlier in the vacation :)

Catje


4 kommentarer:

 1. Wow, that armchair is amazing! Not sure I could live with it all the time, but it is great to look at once in a while.

  SvarSlett
 2. Herlig reise og morsom stol! En venninne av meg kjopte en stol pa en auksjon og hun skal pusse den opp som gave til sonnen sin (heldiggrisen). Hun lurer litt pa noe lignende som stolen over :-) Ja, det er lett a bli fristet med slike flotte ting som lyktene og sengene... Ikke lett a legge band pa seg, nei!

  SvarSlett
 3. Å vilken härlig tur ni varit på. Mye vackert och inspirerande att titta på.

  Stort tack för dina snälla ord inne hos mig.

  Hoppas du har haft en fin onsdag!

  SvarSlett
 4. Hej igen!

  Ja, du finner både papirleire och cernitleire på Panduro. Fast på Panduro heter cernitleire fimoleire.

  http://www.pandurohobby.no/Catalogue/50-Lag-Dekorer/5030-Leire/503015-Ovrig-leire/1/045101-Papirleire-Silkis-400-g

  http://www.pandurohobby.no/search?q=fimo

  SvarSlett