onsdag 18. april 2012

Abu Dhabi

Innimellom drar samboeren min på jobber til ganske kule steder. Og jeg er så heldig at jeg kan jobbe hvor som helst og noen ganger er jeg så heldig at jeg kan være med på fine turer. Denne gangen er en av dem. Jeg sitter nå på et hotell i Abu Dhabi og jobber herfra. Litt kjedelig å jobbe, selvsagt, men føler likevel jeg får en del ut av oppholdet. Som i dag tidlig, for eksempel. Tidsforskjellen er 2 timer, så etter å ha spist frokost med de andre, gikk jeg opp til bassenget og ventet på at klokka hjemme skulle bli 8!

I går var vi ute og spiste middag på Emirates Palace. De skulle ha en emiratisk restaurant og det er jo morsomt å prøve det lokale kjøkken. At bygningen så ganske imponerende ut på bildet, gjorde det jo ikke til noe vanskelig valg, akkurat!

Og dette var restauranten:
Det var tilsammen 6 restauranter på dette enorme hotellet, for det er det det er. De hadde til og med verdens første gull-minibank! Jeg hadde ikke lov til å ta bilde av den, men de hadde altså en maskin der man kunne kjøpe små gullbarrer og gullmynter! Fantastisk!
Og selv om dette sikkert ikke er et gammelt bygg, hadde det jo et litt historisk sus over seg. Jeg fikk litt minner om Al Hambra i Spania. Så kontrastene var store da vi snudde ryggen til hotellet og så ut over den moderne storbyen.

(Bildenen er kun tatt ved å legge kameraet på et relativt stødig underlag, så derfor er de nok litt dårlige. Men de kan klikkes på for å gjøres større.)
________________________________________-
My man some times have to go to exotic places for work. And as I can do my  job from anywhere as long as  I have my PC and an internet connections, I sometimes get to go with him. So now I'm working from a hotel room in Abu Dhabi in the United Arab Emirates. Started the day by the rooftop pool, since there's a 2 hour time difference. Last night we had dinner at the Emirates Palace, a huge hotel with 6 or was it 8 different restaurants! Quite impressive! They had the worlds only gold ATM! You could withdraw (or buy as it were) tiny gold barrels or coins! I was unfortunately not allowed to take pictures there. But we enjoyed a lovely dinner out on one of the terraces in the back yard (if you can call it that). 

Catje


5 kommentarer:

 1. Dette ser flott ut og veldig fristende, faktisk! Heldige du!

  SvarSlett
 2. Dette var artig å se! Takk skal du ha. Post gjerne flere på-reise-innlegg hvis du blir der en stund.
  MIN dag blir igrunnen motsatt av din; kaldt regn, middag hos elevene på den videregående skolen uten særlig glamour. Og er på vei til byen nå. Og Larvik by day skiller seg nok ut fra dine flotte bilder.
  Men jeg skal innom en scrapbooking-butikk! SÅNT har de vel ikke i Abu Dhabi??
  Kos deg videre.

  SvarSlett
 3. Sa flott sted! Onsker veldig en dag a reise dit... :-)

  SvarSlett
 4. Å jøje meg! Eg som berre har vore til Sverige... Dette såg fantastisk ut! Kos deg masse!

  Klem,
  e :)

  SvarSlett
 5. Å, så fantastisk! Heldige du:-)
  Kos deg masse!!

  Og tusen takk for utrolig koselig hilsen!! Blir sååå glad!

  Klem

  SvarSlett