torsdag 15. mars 2012

Endelig ferdig kjøkken-nisje!

I januar 2011 blogget jeg lystig om nyttårsforsett. Det var å fikse den nisjen vi fikk laget på kjøkkenet til kjøleskap og fryser da vi flyttet inn. Da var den allerede ett år gammel. Og jammen gikk det ikke enda ett år før vi fikk fikset det.
Slik så det ut før vi gikk løs på kjøkkenet, med ubehandlede plater og hjørnejern:
Nå har nisjen og fronten fått samme gråfarge som stua, mens resten av kjøkkenet har fått en lysere gråfarge.
Vi mangler fortsatt en bokhylle over kjøleskapet og siden vi stadig skaffer oss nye kokebøker, blir det kanskje en bildelist til på kortsiden for å få plass til flere. Men jeg er VELDIG fornøyd med at vi har fått fikset dette nå. Utrolig hva et 40-årslag kan gjøre med tiltakslysta :) Og så hadde det vært utrolig kult med et eller annet kunstverk eller noe over kokebøkene på den mørkegrå flata. Lurer på et veggord eller noe slikt.

Tallerkenhylla jeg vant har fått en liten ommøblering også, men jeg lurer på om jeg skal skaffe øyekroker til å skru på den nederste tverrlista slik at hjertekeramikk-koppene jeg samler på kan henge der i stedet for på håndklehylla.
____________________________
It took us 2 years to finish the kitchen space we made for our fridge/freezer when we moved in. I had it as a new years resolution in 2011, but it took another year before we got aroud to it. A 40th birthday party coming up works wonders for the action plans! The dark color is the same as in the living room and I just put in a bucket of white paint to make the lighter grey color. I'm very happy about it! It feels great having that out of the way!

Catje

2 kommentarer:

 1. Så bra det blev! Läckert med den grå färgen som kontrast.

  Hoppas du har haft en fin start på veckan!

  SvarSlett
 2. Halloen igen!

  svar:
  Ja, lysholdene jag brukt till betonglysestaken är fra Panudro:
  http://www.pandurohobby.no/Catalogue/95-Sesonger/9550-Lys/955030-Tilbehor/1/030571-Lyshylser-Tinn-Antikklys

  Håper du har en fin helg!

  SvarSlett