mandag 12. mars 2012

Hjertekrans av avispapir

Jeg ble veldig inspirert av Hildegunn med bloggen Hespe. Hun hadde laget en hjerteformet krans av vanlig papir som hun hadde stemplet litt på. Hun sa hun gjerne helst skulle brukt gammelt, gulnet avispapir. Og det var vel det som trigget meg. Jeg visste nemlig om en pose med gamle, gule aviser i skapet. De er fra krigen, så jeg lot de med førstesider som "Annen verdenskrig er over!" ligge i fred, men fant noen biter jeg syns jeg kunne bruke likevel. Og her er mitt resultat! Syns det gulnede papiret gjør seg fint med hyssing og det gamle dørhåndtaket._________________________
A nice heart-shaped wreath, inspired by Hespe. I used old newspapers, from the war actually, but took care not to use the ones where the first page read "Second world war is over!" etc. But there were scraps I could use. I think the hues of this old paper is beautiful and it's very nice on the old door handle!

Catje

5 kommentarer:

 1. Det ble kjempestilig! Kanskje jeg skal prøve noe sånt med silkepapir?

  Jeg fant en oppskrift på vest inne på Garnstudio sine sider, men den passet ikke helt med garnet, så det ble en slags selvkomponert oppskrift av det. Raskt og enkelt å strikke, men tok litt tid å feste alle trådene:-)

  SvarSlett
 2. wow,den var knall tøff..takk for tipset ☺
  -Beate-

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Så fin en krans, søt og småtøff.
  Sorry for treigt svar herfra, men travle dager og bedre seint enn aldri osv...:)
  Ang tapetveggen, jeg har byttet til meg, fått og hatt endel tapetrester fra før.
  Klem

  SvarSlett
 4. Riktigt läcker! Ett väldigt bra tips. Och fint genomfört av dig. :-)

  Hoppas du har en fin tisdag!

  SvarSlett
 5. Så gøy at du lot deg inspirere av hjertet mitt! Dette ble riktig stilig - rustikt og flott, så jeg må nok prøve denne utgaven også - bare finne gammel avis først... ;)

  Strålende dag til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett