onsdag 19. oktober 2011

Snart "ny" sofa - Sneak peak!

Vi var veldig enige om at vi hadde lyst på rød sofa da vi flyttet sammen for 7 år siden. Det var utrolig vanskelig å finne sofa som både var fin og god og sitte i og hadde riktig rødfarge! Den måtte nemlig ikke bli for oransje, men ha ganske mye blått i seg. Jeg så derfor med en gang vi fikk den hjem, at noe var galt. Produsenten hadde endret litt på fargen. Vi fikk heldigvis litt avslag på prisen, men nå har dessverre sofaen falmet og blitt alt for oransje for meg. I tillegg har jeg jo funnet ut at en rød sofa begrenser pyntemuligheter med både puter og duker og slikt, og det er jo litt kjedelig, spesielt nå som jeg leser blogger og blir daglig inspirert til å finne på nye ting.

Disse nøytrale putene ble kjøpt før visning for å ta litt luven av rødfargen. Og de har blitt værende siden.
Men nå blir det snart andre boller!!!!
Samboer er nemlig godt i gang med omtrekking! Vi fant superduperbillig møbelstoff og kunne bare ikke si nei til 40 kroner meteren, når vi skulle ha ca 20 meter! Så snart blir det nøytral grå-brun sofa hvor jeg kan boltre meg i puter i alle mulige farger! Gleder meg! (Selv om det første jeg kommer til å gjøre, jo er å skaffe meg røde puter til jul!!! :D)
______________________________
We both agreed that we wanted a red sofa when we moved in togheter 7 years ago, but I have to admit that I'm a bit tired of it now. Both because it has faded slightly and become much to orangy for my taste, as well as the fact that it limits the cushion/table cloth color schemes :) Very important now that I'm constantly surrounded by inspiration to redecorate and create new cushion covers etc! My man is now in the process of making new cushion covers and soon we will have a brand new sofa in neutral grey/brown! We found a dead cheap fabric that we could not turn down. I can't wait to buy or make new cushions in all kinds of colors... even if the first thing I'll do is probably make red ones for Christmas!!! :D

Catje

5 kommentarer:

 1. Lykke til! Heldig som har en samboer som kan trekke om!!!

  SvarSlett
 2. Luksus å kunne trekkje om sjølv! :) Blir nok lekkert, og veldig ulikt slik den er no.

  Måtte svare på kommentaren din, takk for at du er innom meg. Meiner ikkje å true med å slutte å blogge, og siste innlegget med personleg innhald handlar ikkje om å slutte å blogge, men å blogge på nye måtar. Eg føler at det er alt for tidkrevjande til å ikkje ha noko att for det. Meiner IKKJE å true for at folk skal trygle meg om å fortsetje! Men det er no ein gong slik at ein blir eit lest og sett medium, der ein av og til treng feedback for å orke å fortsetje. Det eg valgte å dele for nokre dagar sidan, var meint å skulle vise andre at bloggen og det verkelege livet ikkje behøver å stemme overens. Kanskje andre fekk ein aha opplevelse? Eg håper det. Det koster å vere så personleg. Ein blir litt naken etterpå. Og skal eg vere heilt ærleg, kan det hende eg hadde hatt godt av å skifte fokus og gjere heilt andre ting framover. Det er nok det du ser, viss du les det eg skriv. Historia mi er veldig komplisert, med veldig mange motbakkar... Eg skriv aldri om dei vanskelegaste tinga på bloggen min. Dei føler eg ikkje for å dele.

  Eg skal prøve å la vere å true i framtida, men veit ikkje om eg klarer dette? Og ein gong sluttar eg jo. Slik er det for alle.

  God vekeslutt,
  Elin

  SvarSlett
 3. Å, så flink en kjæreste du har!! Det blir sikkert kjempeflott!!
  Klem♥

  SvarSlett
 4. Det kan verkligen vara snyggt med röd sofa, även om jag skjønner att det kan blir vanskelig å kombinera med andra ting. Så lycka till med omtrekking. :-)

  Håper du har haft en fin start på uken!

  SvarSlett
 5. Så gøy å kunne trekke om sofaen selv da! Hi, hi - smiler når jeg leser om de røde putene som du kommer til å anskaffe til jul... ;)

  Ønsker deg en fin kveld videre!

  klem Hildegunn ♥

  SvarSlett