mandag 31. oktober 2011

Skjørt nr 2

Da jeg skjønte hvordan jeg EGENTLIG skulle sy skjørtet, ble jeg jo litt fristet til å gjøre det riktig. Og jeg hadde faktisk tenkt så langt fram at jeg hadde kjøpt stoff til skjørt nr to også. Litt mer "nøytralt" enn det jeg har døpt Pippi-skjørtet :)

Prøvde Pippi-skjørtet i går, med knall rød strømpebukse til og følte meg veldig fjong og fin og kanskje ørlitegranne barnslig :) Men det er vel lov innimellom? :) Jeg har også bevist for meg sjøl at jeg kan sy samme plagget 2 ganger med ganske kort mellomrom. Det er også en bonus å ta med seg videre :)

_______________________
Skirt number 2. This time more in line with the actuall sewing instructins. And slightly less colorful and perhaps a little more "user friendly" :)

Catje

2 kommentarer:

 1. Synes de begge ble kjempefine! Har alltid hatt lyst til a sy, men er ikke talmodig nok. Mamma var innmari flink, men hadde en vanskelig maskin som bare hun hadde lag med...

  Ja, sjekk DUO. Det kan vaere lang leveringstid, men sa sant du har fatt provd og malt deg sa er det jo ingen fare a bestille pa nettet. De levere fraktfritt - til Norge ogsa, tror jeg. Mitt 'problem' er ikke store ben, men kraftige legger (spilte handball i altfor mange ar - prover jeg a si er grunnen til de kraftige leggene, hehehe...)
  Ellers er Gabor et merke som ofte er litt rikeligere i storrelsene. Du far dem hos John Lewis, om du kommer over til England!

  SvarSlett
 2. Så fine skjørt du har sydd! Synes Pippiskjørtet var knallstilig!!
  Gøy med mønstre hvor du kan mikse og matche ulike stoffer.
  Ser nå ut som du har fått dreisen på å sy sånne skjørt:-)

  Jeg synes ofte syforklaringer er vanskelige å forstå, så jeg gjør det som regel på min måte. Så lenge det henger sammen og ser ålreit ut, så tenker jeg at det er greit:-)

  SvarSlett