onsdag 2. februar 2011

Ordning och reda ... eller i alle fall forsøk på det.

Jeg er ikke så god på å rydde og holde orden, men liker tanken på tellekanter og like esker og system og ordning och reda. Det er bare så vanskelig å få til! Men i tillegg til eskene under TVen syns jeg at kryddersamlingen på kjøkkenet har en viss schwung og ordnung over seg.

Jeg har ikke kommet på dette sjøl, dette har jeg funnet i et interiørblad for lenge siden.

Man tager krydderglass fra et eller annet sted, i mitt tilfelle Åhlens, men Ikea (og andre) har kanskje lignende. Man skriver på glasset med en penn beregnet for glass og følger instruksen. Min penn er kjøpt på Panduro og skriften skulle først tørke i 24 timer, så herdes i ovnen på 160 grader i 40 minutter. Deretter tåler det oppvaskmaskin. Det er fint, for det er ok å vaske disse glassene når de blir tomme, siden de henger rett over komfyren og jo samler en del fett.
Hyllene er fra Ikea og passer ikke helt perfekt til glassene, de står litt ustøtt og dessverre går det et glass i gulvet i ny og ne. Og med fliser så blir det litt svinn. Men er fornøyd med oppsettet likevel :)
Dette er mitt bidrag til organiseringsutfordringen på NIB.
____________________________
There's a challenge on Norwegian interor bloggers to display ones best organizing tips. Not a brilliant one, but the second place in the house, besides the boxes underneath the TV set, which is a bit organized. I have bought these spice jars in a swedish interior store and bought a special pen designed for writing on glass and followed the instructions. After drying and heating in the oven, it's dishwasher proof. Which is good, because they collect a bit of grease, being right next to the stove.

Catje

1 kommentar:

  1. Kjekt med orden i sysakene... kremt, krydderhylla! :)
    Lykke til!

    SvarSlett