onsdag 9. februar 2011

Mitt beste bruktfunn

Vi har mange fine bruktfunn og arvede skatter hjemme, men skal man bedømme etter pris og misunnelse fra venner, så er bokhylla vår vårt absolutt desidert største kupp.

Den fant vi på Østensjø skole for et par-tre år siden. Jeg så med en gang potensialet, samboer brukte litt lenger tid. Men den havnet på taket av bilen ganske umiddelbart. Og den kostet den nette sum av 100 kroner! Helt utrolig!
Den har litt skemmende ringer på hyllene, men de er jo fulle av bøker, så det er det ingen som ser. Og hvis vi har lyst til å øve oss på møbeloppussing med skjellakk og polish og annet, så er hyllene et greit sted å starte.
Det som er så genialt med den, er at den, i motsetning til mange andre bokhyller, faktisk er tilpasset bøker! Nederst er det litt dypere hyller, perfekt for leksikon og atlas og ander oppslagsverk. Høyere opp er hylla bare 15 cm dyp, akkurat passe for vanlige bøker. 
                   
Hylla får fint plass bak spisebordet, uten at det blir trangt for de som sitter der. Hylla blir samtale emne på hver fest vi har, og et par av vennene våre har allerede ytret ønske om å arve den :) Den er blank og fin og det eneste vi har gjort med den, er å vaske og tørke støv.
____________________________

This book shelf is our best flea market find ever. 100 kroner (10£ or $15)! A bargain. We have not done anything to it, apart from cleaing it. All our friends are very envious and want to be in our will to inherit it :) It's the perfect size for books, contrary to a lot of other book shelves out there.

Catje


5 kommentarer:

 1. Sa flott bokhylle! Skjonner godt at vennene deres har satt seg pa 'arvelisten'! Ogsa 100 kr, da...

  ha en fin onsdag!
  klem mette

  SvarSlett
 2. Hei Catje
  Er helt enig her... aldeles skjønn
  bokhylle, og prisen var bare wow!!!
  Skjønner godt at mange kommenterer
  dette flotte møbelet...
  Ha en fortsatt fin dag, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei!
  Den hadde jeg sansen for... så fint at den ikke sto så mye ut fra veggen :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Kjempeflott bokhylle! Likte så godt at den ikke var så 'ruvende'.

  Ha en finfin fredag videre og en riktig god helg!

  klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Hei blivende nabo :-)
  Bokhylla deres var et skikkelig godt kupp på loppemarkedet. Veldig fint at den ikke var så dyp og ikke tok mye plass i rommet. Heldige da! :-)
  Ha ei fortsatt god helg.
  Klem Trine

  SvarSlett