tirsdag 27. april 2010

Løveglass

Jeg ser at mange her ute sverger til Norgesglass. Jeg har lånt ideen med å oppbevare knapper og blonder i Norgesglass, men på kjøkkenet bruker jeg mest Løveglass. Jeg liker formen på lokkene, og så er de enklere enn Norges-glass, siden lokket bare kan løftes av. Som med Egersund-bollene, fikk jeg det første glasset av mamma, og siden har jeg vært på utkikk etter flere. De brukes til både ris og pasta som vi bruker, og til sånn "finpasta" som er kjøpt kun fordi den hadde fine farger og som aldri kommer til å bli spist :)



På kjøkkenet vårt var den en gang en matbod, men den er revet og det lille vinduet som var der, er nå over kjøkkenbenken og sender fint lys inn på krukkesamlingen min.



Jeg vil også dele min versjon av en løsning jeg har lånt fra et interiør-blad. Noen etterlyste en grei måte å oppbevare krydder på. Løsningen ble krydderglass fra Åhlens og en glass-tusj fra Panduro. Glassene herdes i ovnen og kan vaskes i oppvaskmaskin etterpå. Jeg syns det er veldig oversiktlig, og veldig lett å se når man begynner å gå tomt for noe. I tillegg er det jo ganske dekorativt syns jeg. Glassene passer ikke helt perfekt i hylla fra IKEA, men det funker.


2 kommentarer:

  1. I love your beautiful glass jars!

    SvarSlett
  2. Glasburkar är perfekt till förvaring. Och snyggt blir det!

    Dörrhandtaget till det blå skåpet har jag köpt på www.creme.no.

    Hoppas du har haft en riktigt fin onsdag!

    SvarSlett