torsdag 11. mars 2010

Mer leilighet

Siden dette er starten på bloggen min, bør jeg få lagt inn noen innlegg før jeg begynner å "reklamere". Ingen vits i å ha folk her hvis de ikke har noe å se. Så jeg kommer til å legge ut litt bilder av leiligheten sånn for å ha noe å vise til.

Tenkte jeg skulle begynne med ett av mine prosjekter. Vi kjøpte for en stund siden et gammelt skap. Da var det lutet tre og ganske kjedelig, men veldig romslig. Det ble først malt hvitt og passet fint inn på soverommet i den gamle leiligheten.


I den nye leiligheten er det blitt hobby-skap og da måtte fargen endres litt. Det er fortsatt hønsenetting i "vinduene". Skapet ble først malt i en sand-aktig farge, den samme som på veggen bak og i hele stua, og så fikk det et strøk sølvlasur på toppen. Jeg var så heldig at jeg fant et stoff hos Laura Ashely som matchet tapeten på den andre veggen helt perfekt. Dvs vranga på stoffet passet helt perfekt. Men det var jo mye finere enn forsiden, så da er det jo helt ok. Hjertet er kjøpt på Frelsesarméens butikk Sally Ann.

2 kommentarer:

  1. Hei! Hvor fikk du tak i sølvlasur?

    Camilla

    SvarSlett
  2. Hei

    Det fant jeg på Agerup malebutikk på Majorstua i Oslo, men tror det er et "vanlig" produkt fra Jotun hvis jeg ikke husker helt feil.

    SvarSlett