torsdag 27. juni 2013

Blomster fra egen hage

Det er så deilig å kunne plukke blomster fra egen hage!

Vi visste jo ikke helt hva som vokste her da vi kom og det blir mer og mer spennende utover for å se hva som dukker opp. Men jeg vet at det er mange roser her. En busk har allerede kommet og gått og flere er underveis. Noen av dem er dessverre så tornefull at det nesten ikke er mulig å ha dem her, for de river opp klær og alt som kommer i deres nærhet. Men blomstene er jo vakre, da! I alt regnet blir de dessverre fort ødelagte, men noen har jeg klart å redde.Duken nedenfor ble forresten kjøpt på loppis i England i fjor høst for den nette sum av 3 pund! Det er en liten flekk på den, men den er så liten at den nesten ikke synes. Flotte broderier!


____________________
It's great to be able to go out in my own garden and pick flowers. The roses are beautiful but some are so full of thornes that it's painful and they rip clothes if you go to close. That's a shame because they are very pretty!
The table cloth was bought in England last fall at a car boot sale for the lovely price of 3 pounds :) There's a small stain, but you can hardly see it. Beautiful embroidery.

Catje

1 kommentar:

  1. Aaah, roses, they are such beautiful flowers, I love them.

    SvarSlett