onsdag 9. januar 2013

Kjøkkenplanlegging

Nytt hus er jo en drøm for oss interiør-fantaster med svart belte  i planlegging og drømming :)

Kjøkken og stue/spisestue er så godt som ferdig planlagt. Dvs ikke helt da. Vi skal til en kjøkkenprodusent i morgen og få tegnet kjøkkenet. Men modellen er jeg ganske sikker på at jeg vil ha.

Har jo drømt om Kvänum og Lidhults i mange mange år, men oppdaget Neptune helt tilfeldig! De er like fine som de modellene jeg liker hos de andre, men dette er modulbasert og ikke laget på mål, så det er (visstnok!) mye billigere! Det gjenstår jo å se!

Modellen Suffolk er den vi har sett oss ut.
De har showroom både i Bygdøy allé i Oslo og på Vestby. Der har de visstnok en stor utstilling og det er dit vi skal i morgen for å få tegnet kjøkkenet.

Vi fikk veldig god service i Bygdøy allé og ble virkelig solgt. Alt er håndlaget og håndmalt, alt er i heltre, ikke en mdf-bit i sikte. Eneste forskjellen på dette kjøkkenet og de andre, er at her kommer det ferdige moduler. 


Vi har også planlagt gulvet. Det skal bli mørkt! Farge Ibeholt på furu blir det. Vi kjøper ubehandlet gulv og setter det inn sjøl med dekorvoks fra Osmo. Produktene derfra har vi god erfaring med der vi bor nå. 
Antar det blir kjøkkenbenker i samme farge.
Veggene blir malt perlestaff-panel. Sannsynligvis en veldig lyst farge som matcher kjøkkenet. Metrofliser over vask og komfyr. Og en porselensvask!


_______________________
A new house is a dream for people like me who loves to make plans! I have tons of ideas and the kitchen and the downstairs livingroom/dining room are almost ready. I've come across this kitchen from Neptune, module based/fitted kitchen hand made in England. Love it! We're going to get it planned for us tomorrow! The floors will be stained wood, pretty dark. I guess we'll have the kitchen counter in the same color. 
Walls will be painted wood panelling, tounge and groove in a traditional fashion. Subway tiles above the sink and the stove. And a butler sink I hope!

Catje

1 kommentar:

  1. Sa spennende! Jeg sluker jo alle tips om dagen for a fa inspirasjon i fall vi ma gjore om pa eventuelt nytt hus i Durham (ma bare selge i Edinburgh og finne noe nytt i Durham forst!). Dette var en utrolig koselig kjokkenstil. Er ogsa veldig svak for den gronnfargen som er brukt i et av bildene. Ja, ja, vi kan dromme!

    SvarSlett