onsdag 30. januar 2013

Innspurt

Huset skal overtas 20. februar og vi jobber på spreng for å pakke ned og for å planlegge slik at alt kan settes i gang så fort vi får nøklene i hånda.

Håndverkere av ymse slag er innkalt og skal på befaring til neste uke. Vi ønsker jo at folk kan starte med en gang, slik at vi har en sjanse til å få alt klart til kjøkkenet kommer. Nå er det forresten bestilt, leveringstid 4-6 uker!

Blandebatteri og kjøkkenvifte er bestilt, benkeplate er under kontroll og det samme er fliser og panel, selv om det ikke er bestilt ennå. Tapeten er i boks, men vi jobber med lister! Lister er dyrt! Og det meste av det som er standardvarer er alt for profilert for huset vårt. Selv om det er gammelt, har nå fått beskjed fra byantikvaren at det ialle fall er tidlig 1800-tallet, så er interiører fra når det ble flyttet dit det er nå, ca 1909. Det betyr faktisk jugend-stil! Jeg er i utganspunktet ikke glad i jugend, men syns listverket er stilig og elegant, så vi har lyst til å beholde så mye vi klarer og så supplere.

Stiltre har en egen jugend-kolleksjon og der finner vi både gulv, tak og vinduslister.

Litt vanskelig å bestille nå, før vi vet om vi får av det som er der helt, men noen sjanser må man ta.
Så det blir i alle fall J3 rundt dører og vinduer og J5 langs gulvet. Så får vi se om det blir J7 langs taket eller om pappa klarer å skaffe lignende lister myyyyye billigere gjennom sin jobb :)
________________________________
We're getting there... Kitchen is ordered, we have chosen dishwasher, sink, counter and faucet. So now we only need the electrician and plumber to come and do their magic as soon after Feb 20th as possible! 
Wallpaper is ordered for the livingroom/diningroom and the wood railings etc are almost there... Still need some confirmation from a couple of people. But we're getting there! And I'm getting more and more excited and impatient as the days go by!

Catje


2 kommentarer:

  1. Veldig spennende dette prosjektet, ja! Det er sa mange ting man ma ta stilling til og plutselig ha en mening om. Men det virker som dere har kontroll pa hvordan dere vil ha det!

    SvarSlett
  2. Grunne - pusse - vaske - male minst 1.strøk maling før de settes opp.

    SvarSlett