torsdag 23. februar 2012

Kaos, strikking og festforberedelser

Stua er kaos fordi vi skal male og tapetsere. Både maling og tapet er i hus, bilder er tatt ned og vi er så vidt i gang, men tiden strekker ikke helt til. Vi må liksom ha litt mer enn et par timer for å sette igang med maling og tapetsering.

Og så er det denne strikkinga, da! Mariusgenseren BLE ferdig til vinterferien! Nå kan jeg si at jeg kan strikke. Selv om disse oppskriftene fortsatt kan være komplett uforståelige og selv om jeg først langt inn i min andre mønster-genser fant ut at disse diagram-mønstrene skal leses fra høyre mot venstre. Jaja.. det ble da greit likevel :)

Midt oppi strikking har jeg også så smått begynt å forberede 40-årsdagen min. Invitasjoner er laget og som en ekstra prikk over i-en bestilte jeg personlige frimerker på posten! Ganske kult å få mitt eget bilde på et frimerke!
Nå er det tid for vinterferie!
_______________________
I've managed to finish this traditional Marius sweater for my man in time for the winter holidays! I'm so proud of myself, this is not an easy task. But I'm getting better and better at knitting and I'm really enjoying it! In addition to the knitting I have started preparing my own 40th birthday celebration by ordering my own personalized stamps! That's pretty cool! :)

Catje

3 kommentarer:

 1. Det star respekt av at du fikk genseren ferdig! Elsker marius-monster og varianter av den. Kult med frimerker med bilde av deg selv! Artig liten detalj...

  SvarSlett
 2. Wow, I am so impressed with your knitting skills! The jumper is beautiful, and your man is going to love it.

  SvarSlett
 3. So spanande med ny stove! :) Gler meg til å sjå.
  God vinterferie!

  Klem!

  SvarSlett