tirsdag 18. desember 2012

Sylte og lefse

Det er dessverre stille herfra nå, har mer enn nok med å tenke på nytt hus og planlegge flytting og pakking og visning i tillegg til julestria. Som jo ikke er en stri, men bare hyggelig!

I helga var vi enormt effektive. Kransekake, appelsinmarmelade, sylte, lefse og pære- og ingefærmarmelade. I tillegg til at vi tror vi har funnet kjøkkenet til det nye huset og var borte i bursdag!

Her er sylta og lefsa. Vi var enormt fornøyde med sylta. Beste hittil!
Kransekaka var også vår beste hittil. Dette blir en bra jul!


_________________________
Sorry it's been so quite here for a while, but our heads are spinning with the plans for the new house as well as moving and preparing for the sale of the flat on top of the Christmas preparations. But we were busy this weekend. Made traditional "lunch meat" (sylte) and lefse (flat, soft bread, like tortillas, but made with potatoes) for Christmas.
The meat is made with pigs heads :)  Delicious! Rolled up in the lefse, it's the ultimate Christmas breakfast and lunch food!

Catje

1 kommentar:

  1. Gratulerer med nytt HUS! Sa utrolig spennende!!!! Det blir artig a se hva dere skal gjore med det. Her star vi jo ogsa delvis pa flyttefot siden Professoren har fatt ny jobb i Durham og vi skal selge leiligheten i Edinburgh for vi kjoper noe i Durham. Spennende tider...! Sa fint at du fikk til pickle spice. Jeg rakk aldri a svare deg pa det. Her borte kan man kjope ferdige blandinger, men man kan jo godt blande sitt eget! Haper den ble vellykket. Ma lage mere onionmarmelade her i huset. Det er borte-vekk! :-)

    Har du forresten en oppskrift pa de lefsene? Tenaringen eeeelsker lefser, men jeg har aldri bakt for...!
    ha en fortsatt fin adventstid!

    SvarSlett