onsdag 2. mai 2012

Ute"lamper" på hytta

Jeg har lenge tenkt på å bruke en gammel smijernslampe til å henge opp utelykter på hytta og  på det eneste loppemarkedet jeg har vært på hittil i år (!) fant jeg to fine eksemplarer. Jeg har bare fjernet ledninger og lyspæreholder og satser på at de klarer seg fint ut i sommer. De blir kanskje litt rustne, men da går det eventuelt an å male/spraye dem svarte igjen. Hvis man vil det.


De smålysslyngen er solcellelamper kjøpt på Ikea. De ser ut til å funke kjempefint. 


De store rislampene ble kjøpt i Abu Dhabi og skal også henges opp med levende lys inni. Har en del telys-lykter som kan henges inni disse. Så får vi bare krysse fingrene for lange varme sommerkvelder på terrassen!
___________________
A couple of old lamps in wrought iron will do the trick as lantern holders on the terrasse this summer. After removing all the electrical bits, I've just hung up some solar panel driven lights from IKEA as well as some rice lamps bought in Abu Dhabi. Looking forward to a long, warm summer out on the terrasse at the cabin!

Catje

1 kommentar:

  1. Ingen dum ide a bruke smijernslampe til slikt!

    Regner med at de solcellelampene pa Ikea er beregnet for utendors? Har nemlig nylig kjopt en slik slynge (ikke pa Ikea) som er beregnet pa utendors, men etter 4 dager sa vil de ikke mere! Jeg far prove a trykke pa noen knapper for et par innstilliger for jeg eventuelt reklamerer... Og tar meg en tur til Ikea! Yay!

    SvarSlett