onsdag 14. november 2012

Wallstickers

Jeg har slengt meg på veggdekor-trenden, men har ikke valgt meg noen sannhetens ord som mange andre.
Men jeg fant dette flottet "bildet" hos UrbanWalls på Etsy.
Og jeg var så heldig at min tante som bor i USA var så snill å tok det med seg hit i sommer da hun var her på besøk. Så sparte jeg litt porto! Det sier jo litt om hvor rask jeg er, at jeg først fikk den opp i dag! Har vel grudd meg litt, trodde det skulle være vanskelig, men det gikk ganske greit. Lurer på om jeg kan bli bitt av en basill her... men jeg har ikke mer veggplass!



De har utrolig mange fine veggdekorasjoner der, men jeg hadde begrenset plass over kjøleskap/fryser og måtte ha noe som var avlangt.
Her er noen andre jeg likte godt også (bilder lånt fra Etsy)

Dette må vel være en utrolig kul bryllupspresang?

Disse var også søte. Og de kan fås i en lang rekke farger.
Disse trærne var også kule, men jeg har dessverre ikke noe mer veggplass. Men kult i en entré med knagger festet litt rundt omkring?
________________________
I got this wallsticker from UrbanWalls on Etsy this summer. My Aunt who lives in the States was kind enough to bring it for me. Made me save a bit on the transport (and customs). Just lazyness made me wait this long before it was put up. And I guess I have been dreading it, afraid I would ruin it, but it was actually not that difficult to put up. There were a lot of other great designs as well, but my space was limited. But I would have loved to give that "Happily ever after"sticker away as a wedding gift! How cute is that!

Catje

torsdag 8. november 2012

Juleputer

Inspirasjon skrupelløst hentet fra en eller annen butikk i England :) Tror de var på House of Frasier de hadde noe som lignet i alle fall. Syns den ble ganske fin! Har som sagt fått dilla på slike "blanket stitches".
Sydd av svart ullaktig stoff og rød ullfilt på baksiden. Bokstavene er sydd av julestoffer fra Stoff og Stil.




Den andre er jo inspirert av Barbro, gjenoppdaget bambien i et gammelt juleblad fra i fjor :) Og hun har jo bidratt med så mye annen inspirasjon her i huset, at en bambi fra eller til trolig ikke spiller noen rolle :)




________________________
Cushions  inspired by our trip to England. House of Frasiers I think, for the top one. Or somewhere else :) And the Bambi from a Christmas magasine from last year. Very inspired by Barbro :) As a lot of other stuff in my craft room!

Catje

mandag 5. november 2012

Festbord

Hver høst inviterer vi til rakfisklag med gode venner. Jeg er fra Hamar og ser det som en stor oppgave å innvie uinvidde Oslo-folk i rakfiskens gleder :)

Da passet det jo veldig bra at vi hadde vært på lefse-og flatbrødbakekurs tidligere i høst. Tilbehøret falt absolutt i smak!

Bordet var dekket i grått og beige. Service kjøpt på brukthandel i Sverige for en del år siden. Det heter Båstad og er fra Rörstrand.
Duken og lysfatene er også fra Sverige, kjøpt i Stockholm sist jeg var der, på en kul butikk som heter Village. Der har de mye fint. Absolutt en butikk å anbefale for de som er i Sverige.




Duken ble i tillegg pyntet med litt lerkekvister og dragéer kjøpt hos "Sjokoladebiten" her på Majorstua. Der har de mørk sjokolade "pakket inn" i alle mulige forskjellige farger. Perfekt som bordekorasjon som plutselig går over til å være dessert! Jeg valgte mørkegrå, svarte og hvite og beige drageer og de er kjempenydelige!
Til jul blir det vel litt rødt og grønt og kanskje sølv?
________________________________
Table set for our yearly dinner with some "poisonous" fish. Trout left to "rot" in a salt and water for 3-4 months. Smells awful but tastes wonderful :)
Old table cloth, vintage plates bought in Sweden and the runner and candle tray is also from Sweden. In addition I used som choclolate dragées as decor which turned dessert at the end of the evening :)

Catje